Magnet Awards Sverige | Arrangörer
Magnet Awards hedrer årets beste kommunikasjonsarbeid innen "employer branding" og rekruttering i Norge, og gir muligheten for arbeidsgivere å måle krefter med hverandre.
Employer Branding, rekruttering, stillingsannonsering
17114
page-template-default,page,page-id-17114,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Arrangörer

Whydentify är en renodlad nordisk medie- och kommunikationsbyrå inom Employer Branding och Candidate Attraction. Vi lockar rätt talanger till rätt arbetsgivare i en värld där arbetsgivarmärket blir allt viktigare för att vinna kampen om de bästa.

Hur vi skiljer oss ut? Med rötter inom både marknad, HR och teknologi omvandlar vi strategi till praktisk handling och skapar kommunikation som ger mätbar effekt. Som i sin tur bidrar till bättre siffror på nedre raden. Vi är oberoende, vi tar höjd och vi genomför. Allt för att du ska träffa rätt och bli mer relevant. För rätt målgrupper. Vi gör dig helt enkelt till en attraktivare arbetsgivare genom hela kandidatupplevelsen.

CW_Logo_Black_200

Engagerade medarbetare ger framgångsrika företag. Vi på Coreworkers vet att engagerade medarbetare kan göra fantastiska saker. De kan flytta berg, och få företag att växa. Coreworkers är en kommunikationsbyrå inom  Employer Branding, Employee Engagement och Talent Sourcing. Med vår mix av kompetens från HR, kommunikation och affärsutveckling får vi medarbetare och verksamheter att växa och bli framgångsrika.

Allt för en bättre medarbetarupplevelse. Från insidan och ut! Vare sig behovet är att attrahera, rekrytera, introducera eller engagera. Vi på Coreworkers hjälper till hela vägen. Från insikt och analys till strategi, koncept, aktivering och produktion.

Vi har över 10 års erfarenhet inom Employer Branding, Employee Engagement och Talent Sourcing. Vi har jobbat med över 100 kunder, hållit i över 1000 fokusgrupper och pratat med tiotusentals medarbetare. Vi har lärt oss att alla verksamheter är unika – och har medarbetare som med rätt stöd presterar bättre, stannar längre och blir verksamheters bästa ambassadörer.

Vi på Business & People tror på kraften i den kreativa idén och kombinerar insikter inom Business-to-Business med Employer Branding. Och det är med kommunikation som verktig vi får medarbetare, affärer och varumärken att växa.

Varför B2B och Employer Branding? Helt enkelt för att affären och kulturen är två sidor av samma mynt; skapad av och för människor i en värld som idag handlar om att bli köpt på grund av att någon väljer att köpa. För oss är kundresan och medarbetarresan tvillingar – och det enda sättet att bli köpt och köpt igen.

Med starka idéer och strategier, kreativa kommunikationslösningar, effektiv Inbound Marketing och målfokuserad produktion av video, mässlösningar, digitala annonser och annan content lägger vi grunden för dig att kunna bygga värdeskapande relationer med, och bli köpt av, de människor du vill nå.

Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Det kan innebära att vi hjälper till att utveckla en lönsam företagskultur, definiera och utveckla ledarskapet, att vi tar fram och implementerar en employer branding strategi, att vi finjusterar ett performance management system, eller implementerar en process för successionsplanering.

Den fulla effekten av Talent Management får man bara om man ser helhetsbilden. Man behöver noggrant tänka igenom vart företaget är idag, vart det är på väg, vilka talanger som krävs för att ta sig dit, och hur man skall attrahera och utveckla dem: en talangstrategi helt enkelt. Först när man har en sån på plats kan man börja designa, testa och implementera initiativ som stöjder det framtida talangmålet.

Access the new world of talent

How do you become an attractive employer, a talent magnet, with a brand that people want to live and develop? How do you do it on a playing field that requires completely new behaviors and communication strategies from you as an employer?

Universe gives you the insights, strategies and tools needed to create an irresistible Employer Brand in this new world of talent.

Analytics

Our deep insights will help you become an attractive employer among your target talent. Unilever, Facebook and other Fortune 500 companies use our data for their strategies.

Advisory

Our advisory unit will create an EVP that resonates with your employees and future talent and communication concepts that evoke emotions to move your employer brand.

Activation

Our activation solutions will make sure you reach your target talent with the right messages at the right time in the right places.

Academy

Our World Class Employer Branding qualification is a methodical, tested and proprietary training program for Employer Branding,

More than 700 of the world’s most progressive companies have attended the training.