20e NOVEMBER PÅ FOTOGRAFISKA

VÄLKOMMEN TILL SM I EMPLOYER BRANDING

Vad för Employer Branding framåt? Varför når vissa arbetsgivare längre än andra? Vilka höjer nivån i branschen och skapar mätbar effekt? Frågor får svar på Fotografiska i Stockholm den 20e november 2019.

Dagen 13.30-17.30
Seminarium – keynote speakers och breakouts som skapar dialog och insikter

Plats
Fotografiska, Stockholm

Pris
Dag & kväll: 2490:-
Enbart kväll: 1790:-

Kvällen 18.00-22.00
Mingel, middag, prisutdelning, vinnarpresentationer och överraskningar

Dagen som lyfter de stora frågorna
Allt börjar med en eftermiddag i kunskapens, inspirationens och delandets tecken. Högintressanta Keynote-speakers och breakout-sessions varvas med branschmingel och dialoger. Det här blir en lärandedel som få vill missa. Detaljerat program presenteras löpande.

Ett större antal bidrag kommer dessutom exklusivt att exponeras under dagen, allt för att inspirera och skapa djupare insikt i arbetet som ligger bakom effekten.

Kvällen som landar de bästa i branschen
I kanten på dagen byter Magnet Awards skepnad. Branschen samlas, umgås och inspireras i ett helt nytt format. I centrum står Paul Svenssons passion för mat och dryck, prisutdelning och hyllning av vinnarna i Magnet Awards 2019 samt de unika möjligheter Fotografiska har att rama in och överraska. Det blir en upplevelsebaserad kväll där guld, silver och brons kommer delas ut i varje tävlingskategori, och med liveintervjuer och djupare presentationer av vinnarna. Allt avslutas i After Award Bar med planerad spontanitet och hög stämning.

Kom tillsammans! Blir ni 5 eller fler – få 20% rabatt, kontakta Helena