OFFICIAL PARTNER

SRI, Scandinavian Recruitment Intelligence, är ett svenskägt privat företag med en övergripande vision om att bidra till att skapa trygga och säkra arbetsplatser och ett säkrare Sverige. SRI arbetar med människan i fokus och är experter inom området personalsäkerhet. Företaget går nu in som huvudsponsor av tävlingskategorin People Tech under årets upplaga av Magnet Employer Branding Awards.  

– Vår samlade erfarenhet gör oss till en stark samarbetspartner för organisationer som vill utveckla säkra och effektiva HR-processer, skapa trygghet i sina rekryteringsprocesser och bygga gedigen säkerhetskultur som en naturlig del av sitt arbetsgivarvarumärke, säger Peter Helin, projektledare på SRI. 

Sedan 2016 har SRI hjälpt arbetsgivare att rekryterar tryggt, säkert och effektivt med hjälp av bakgrundskontroller och andra regulatoriska prövningar, säkerhetsprövningsintervjuer, rådgivning inom säkerhetsskydd och personalsäkerhet, säkerhetsutbildning samt digital referenstagning. 
 

Det känns jätteroligt att SRI valt att sponsra årets upplaga av Magnet Employer Branding Awards.  En del i framgångsrik employer branding är att ta hand om befintliga medarbetare och där spelar säkra anställningar och trygghet på arbetsplatsen en stor roll – SRI:s verksamhet bidrar till att skapa attraktiva arbetsgivare och arbetsgivarvarumärken, säger Claes Peyron, Managing Director på Universum (en av fem byråer som anordnar tävlingen).

SRI sponsrar tävlingskategori People Tech

OFFICIAL PARTNER

Populum erbjuder en modern Employee Experience-plattform som genom medarbetarundersökningar och HR masterdata mäter medarbetarupplevelsen, lyfter insikter och ger rekommenderade förbättringsåtgärder till medarbetare, team, chef, HR och ledning. Populum går nu in som huvudsponsor av tävlingskategorin Kultur och Engagemang under årets upplaga av Magnet Employer Branding Awards.

Vi är glada över att sponsra Magnet Awards och priset ”Kultur & Engagemang”. Att ha ett starkt arbetsgivarvarumärke handlar mycket om kultur och engagemang, och ligger nära vår passion att mäta och arbeta med medarbetarupplevelsen. Som det datadrivna bolag vi är tycker vi att det är extra kul att juryn letar efter just effekt och inte bara ambitiösa aktiviteter när de ska utse vinnaren. Vi ser med spänning fram emot att ta del av och fira bidragen i årets upplaga, säger Sighsten Dahl, CCO på Populum.

Populum har bland annat hjälpt SJ att byta ut den traditionella medarbetarundersökningen och omfattande handlingsplaner till att jobba med små, kontinuerliga förbättringar. Peabs 16,000 anställda arbetar väldigt decentraliserat och med Populum får de ett lätt och smidigt sätt att driva förbättringar på teamnivå i alla sina lokala projekt. Ambea nyttjar Populum för sin Teambarometer vilket hjälper de att få en bättre och snabbare förståelse av medarbetarupplevelsen, diskutera aktuella problem, tillsammans hitta lösningar framåt och bibehålla det som är bra.

Populums bidrag och utmanande av den traditionella medarbetarundersökningen är både inspirerande och ett naturligt steg i att skapa hållbara och attraktiva arbetsgivare. Vi är mycket glada och stolta att få kalla Populum sponsor i årets upplaga av Magnet Employer Branding Awards, säger Julia Sjövall, Head of Marketing på Oddwork (en av fem byråer som anordnar tävlingen).

Populum sponsrar tävlingskategori Kultur och Engagemang

BLI PARTNER TILL MAGNET AWARDS

Vill du veta mer om de partnerskap som SM i Employer Branding erbjuder?
Kontakta oss för mer information!