PARTNERS

KATEGORISPONSOR

Vi finns för att inspirera människor till att må bra, för att de ska våga testa nya saker och för att i slutändan få alla att uppleva sitt bästa jag. På ett intuitivt och lekfullt sätt jobbar vi för att ge enkel tillgång till ett brett utbud av personalförmåner och hälsosamma upplevelser som sätter guldkant på vardagen. Och genom att leverera den bästa betallösningen, kundsupporten och bredden av personalförmåner är det möjligt. Det här gör vi för att vi tror på att människor som omfamnar sitt välmående och tar hand om sig själva är gladare och mer produktiva på och utanför jobbet.

Sedan starten 2007 har Epassi vuxit till att bli marknadsledande inom mobilbetalningar för personalförmåner i norra Europa. Den unika applösningen samlar personalförmåner och gör det enkelt för alla att uppleva sitt bästa jag. Epassi har fler än 35 000 leverantörer, 9 000 arbetsgivare och nästan 1,5 miljoner anställda. 2021 prisades Epassi av Financial Times som ett av de snabbast växande företagen i Europa. Vårt engagerade och framtidsinriktade team arbetar kontinuerligt med att accelerera vår tillväxt, se till att vi ligger i framkant inom teknik och innovation och att vi fortsätter tillhandahålla tjänster i världsklass för att öka välbefinnandet i vardagen.

KATEGORISPONSOR

WellbCompany ingår i 2Prevent och är HR-avdelningens välmåendepartner nr 1.

WellbCompany tillhandahåller digitala verktyg för att i ett tidigt skede fånga upp var i organisationen insatser om välmående gör störst nytta. WellbCompany stärker såväl individ som organisation genom interventioner och angreppsätt som leder till stärkt motståndskraft och friskfaktorer. Vi fungera som en organisations välmåendepartner och hjälper till att skapa systematik för organisationens arbetsmiljöarbete genom OBM-konsulter och diplomerade Välmåendecoacher. Därtill har WellbCompany skapat en utbildningsserie och angreppsätt så att organisationen själv ökar välmåendet och förhindrar att ohälsa ska uppstå. Som kund till WellbCompany ges åtkomst till mental hälsokontroll som komplement till den fysiska hälsokontrollen, vilket ger en helhetsbild för individen. Därtill erbjuds mätning av graden av välmående genom vårt Välmåendeindex vilket även utgör grund för förbättringsarbete och mätning av framsteg. Vem är din välmåendepartner?

.

SPONSOR MÅNGFALD & INKLUDERING

More people find jobs on Indeed than anywhere else. Indeed is the #1 job site in the world (comScore, March 2021) and allows job seekers to search millions of jobs in more than 60 countries and 28 languages.

Over 3M employers use Indeed to find and hire new employees, making Indeed the largest job site in the the world. More than 250 million people each month search for jobs, post resumes, and research companies on Indeed, and Indeed delivers twice as many hires than other branded job sites combined (BreezyHR, 2020).

BLI PARTNER TILL MAGNET AWARDS

Vill du veta mer om de partnerskap som SM i Employer Branding erbjuder?
Kontakta oss för mer information!