OM MAGNET AWARDS

SVENSKA MÄSTERSKAPEN I EMPLOYER BRANDING

The Magnet Employer Branding Awards är en tävlingsarena där olika arbetsgivare mäter sina styrkor mot varandra i sju tävlingskategorier. En kraftmätning som handlar mycket om den effekt kommunikationen skapar. Därför kan David vinna mot Goliat. Kröningen sker under en digital prisceremoni där vi hedrar och delar ut pris för bästa svenska arbetsgivarkommunikation 2020/21.

TYDLIGARE KULTUR  GER BÄTTRE LÖNSAMHET
Employer Branding kan vara den mest lönsamma kommunikation du kan köpa för pengar. Rätt utförd lyckas den inte bara väcka emotioner som tänder glöden internt och attraherar både nya talanger och kunder, den visar sig också på resultatlinjen. Syftet med Magnet Awards är att manifestera värdet i starka Employer Brands och lyfta fram de bästa kommunikationslösningarna från Sveriges arbetsgivare.

DEN FÖRSTA OCH STÖRSTA I SITT SLAG
Magnet Awards som rotades i Norge 2014 har en svensk motsvarighet sedan 2016. Tävlingen är ett Non Profit Project och den enda och största i sitt slag inom Employer Branding. Sedan succéstarten i Sverige har Magnet Awards skalats upp i format, antal deltagare, tävlingskategorier och inlämnade bidrag för varje år.

Genom att belöna de arbetsgivare som gör det riktigt bra växer den arena som både höjer den kreativa nivån, och skapar mätbara resultat av Employer Branding. Internt och externt.