MAGNET TALKS

WEBINAR #2 – VÄLKOMMEN DEN 11 MARS 08.45-09.30

Magnet Awards är en kunskaps- och tävlingsarena som bland annat arrangerar SM i Employer Branding, en tävling som kommer tillbaka 2021. På vägen dit lanserar vi Magnet Talks – en serie webinarer som ska inspirera och bjuda på insikter kring branschaktuella teman.

Digital Onboarding – Den nya skolan

Möt Anna Cau, Head of People, Group Supply på Ericsson. När företaget stod inför utmaningen att onboarda +200 nya medarbetare till en ännu icke

färdigbyggd ny fabrik i USA revolutionerade hon företagets onboarding process med Virtual Reality och förflyttade medarbetarna 8000 km för att onboardas i företagets fabrik i Estland.

TIDIGARE MAGNET TALKS

För dig som missat tidigare Magnet Talks, eller vill se de igen, har du möjlighet nedan. Där finner du också material som gjorts tillgängliga för nedladdning.

Det första Magnet Talks zoomade in på två organisationer som jobbar långsiktigt med Employer Branding som värdeskapare och kan påvisa det i konkreta resultat. De har under en utmanande period med Covid-19 dessutom lyckats öka sitt medarbetarengagemang och sin attraktionskraft!

Under detta webinar delade Pernilla Nissler från Blocket och Frida Tydén från Lantmännen med sig av sitt långsiktiga arbete och hur de har arbetat med dessa frågor under den annorlunda tid vi befinner oss i. Webinariet avslutades med frågor.

Ladda ner material

Screenshot 2021-01-15 at 11.39.19 AM
Ladda ner - Blocket